Bij onze kringloopwinkel is alles geschonken door mensen die aan hun goede overtollige spullen nog een zinvolle bestemming willen geven. Hiermee beperken we afvalstromen en leveren we een kleine bijdrage aan een beter milieu.

Woon je in Grubbenvorst, Lottum of Broekhuizen(vorst) en heb je spullen voor de Winkel van Sinkel vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u een bericht wanneer we langskomen om het op te halen mits voldaan wordt aan het volgende:  

  • Alles wat je aanbiedt moet schoon en compleet zijn.
  • Wij zijn geen repair-café. Elektrische apparaten moeten nog werken.
  • Bouwmaterialen, computers en witgoed (wasmachines e.d.) behoren niet tot het vaste assortiment. Vanwege de bescheiden ruimte kunnen we die slechts in beperkte mate aannemen.
  • Omdat wij moeten betalen voor het legen van onze afvalcontainers kunnen dingen die stuk zijn, of vanwege hun kwaliteit onverkoopbaar zijn, helaas niet worden aangenomen.
  • Grotere meubels kunnen wij niet altijd plaatsen vanwege de beperkte ruimte. Wil je die aanbieden neem dan contact op met ons tijdens openstelling op woensdag (13.30-16.00u) of zaterdag (10.00-14.00u)  op 06 2395 1124  en vul pas daarna het contactformulier in.


Contactgegevens

Aangeboden goederen

Sleep en drop bestanden hier of Browse
We ontvangen graag enkele foto's van de aangeboden spullen.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.