Bij onze kringloopwinkel is alles geschonken door mensen die aan hun overtollige spullen nog een zinvolle bestemming willen geven. Hiermee beperken we afvalstromen en leveren we een kleine bijdrage aan een beter milieu.

Woon je in Grubbenvorst of Lottum en heb je spullen voor de Winkel van Sinkel stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en geef aan wat je hebt staan, vermeld je naam, adres en telefoonnummer en wij sturen bericht wanneer we langskomen om het op te halen. 

Omdat er geen kapotte dingen gerepareerd worden en ook omdat onverkoopbare zaken afgevoerd moeten worden hanteren wij de volgende spelregels:

  • Alles wat je aanbiedt moet schoon zijn.
  • Omdat wij moeten betalen voor het legen van onze afvalcontainers kunnen dingen die stuk zijn, of vanwege hun kwaliteit onverkoopbaar zijn, helaas niet worden aangenomen.
  • Bouwmaterialen, computers en witgoed (wasmachines e.d.) behoren niet tot het vaste assortiment. Vanwege de bescheiden ruimte kunnen we die slechts in beperkte mate aannemen.
  • Grotere meubels kunnen wij niet altijd plaatsen vanwege de beperkte ruimte. Als u die wilt aanbieden neem dan contact op met ons tijdens openstelling op woensdag (13.30-16.00u) of zaterdag (10.00-14.00u)  op 06 2395 1124. 
  • Thuisbezorgen van gekochte goederen is tegen een vergoeding mogelijk. Afspraken kunnen hiervoor in de winkel gemaakt worden.
    Bezorgd wordt tot aan de voordeur.