Winkel van Sinkel en PmC 'draaien' volledig op vrijwilligers. Dat geldt voor zowel de inzameling van oud papier als voor het runnen van de Winkel.

Vrijwilligers doen hun werk zonder geldelijke beloning. Behalve dat het werk in leuke teams plaatsvindt, komt hun motivatie vooral omdat het werk mensen in ontwikkelingslanden vooruit helpt. WIJ KUNNEN DAAROM NIET ZONDER HEN!

 

Inzameling oud papier 
Omdat de inzameling van oud papier vaak tilwerk betekent (denk aan het deponeren van dozen en pakken oud papier/karton in een container) bestaat het vrijwilligersteam vooral uit mannen. Het werk is op de woensdag- en zaterdagmorgen van 9.00-12.00 uur in de even weken.

Het inzamelen van oud papier gebeurt in opdracht van de gemeente Horst a/d Maas samen met de Harmonie Sint Joseph. Voor onze vrijwilligers betekent het dat ze ieder ongeveer een of twee keer per kwartaal aan de beurt zijn.

 

Vrijwilligers van harte welkom!   
Ook voor het vrijwilligerswerk bij Winkel van Sinkel en PmC, dat zich kenmerkt door veel sociale contacten, geldt "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd".  In de winkel gebeurt het werk niet alleen tijdens de openstelling maar ook daarbuiten. Als nieuwe vrijwilliger ben je dan ook altijd van harte welkom. Desgewenst kun je ook eerst een kijkje komen nemen en om je vrijblijvend te oriënteren op de inhoud van het werk. 

Wil jij dat misschien ook doen? Bel voor meer informatie met José Snijders (06 1020 2585) . 

 

Specifieke informatie voor vrijwilligers is voor hen beschikbaar in het menu onder vrijwilligers > informatie voor vrijwilligers.